Uns daus en un tauler. (Pixabay)
/

El joc maleït

Per: Anna Joval Guerrero

Tot va començar un dia fred a la nit. La Lily, una noia de 16 anys amable i bondadosa, estava tancada a la seva habitació tapant-se les orelles perquèhi havia molt xivarri i no s’atrevia a sortir, no sabia que estava passant al menjador.

Finalment va escoltar un soroll molt fort, va agafar forces i va anar corrent al menjador per veure que havia passat. Al menjador, no va trobar als seus pares, només tots els mobles tirats pel terra i tot destrossat. Va trucar a la policia molt espantada. Quan van arribar van agafar mostres però no podien determinar el que havia passat. La Lily es va quedar sola, plorant al terra.

Al dia següent, va anar a l’institut i es va trobar un joc estrany que es deia “Trols i gàrgoles”. Va parlar amb la Victòria, una noia de 16 anys que tenia molts diners però era amable. “Que t’ha passat?”- va preguntar la Victòria preocupada. “Res…”- va dir la Lily traumada. “Però m’he trobat un joc estrany que estava tirat al terra”- va dir la Lily. “Juguem amb el Jagged i el Noah?- va dir la Victoria somrient.

Tots quatre es van reunir a casa de la Victòria i van obrir el manual del joc. Deia que en el joc s’havien de complir els reptes sí o sí. “Comencem?”- va dir el Jagged, un noi de 17 anys que vivia en una caravana i que era bastant problemàtic. La Victoria, va agafar la primera carta amb un repte que la va sorprendre molt i no li va agradar gens. A la carta posava que havia de donar tot els seus diners a un gàrgola (una persona que obeeix al rei gàrgola i que és addicta al joc) per pujar de nivell. La Victoria s’hi va negar i de cop i volta… PUM! La Victòria havia desaparegut. Tots es van posar nerviosos pel que acabava de passar. Van passar 10 minuts i la Victòria no tornava. Cada vegada es preocupaven més. Van passar hores desde que havia desaparegut i no tenien cap senyal d’ella.

Mentrestant, els altres van seguir jugant. Li tocava al Jagged agafar una carta. “Tira la moneda i beu d’un dels 2 calzes”. El Jagged va tirar la moneda i li va tocar gàrgola. Estava bevent del calze quan de cop i volta es va desmaiar. Van seguir la partida i el Noah, un noi fort però que tenia por de moltes coses, va agafar una carta i el repte era donar d’adopció al seu conill. El Noah es va negar i també va desaparèixer.

Només faltava la Lily i estava aterroritzada. No volia agafar cap carta i va escoltar una veu que li va dir: “agafa-la o ja no veuràs mai més els teus gats”. Li van començar a suar les mans i tenia dificultats per respirar. Ella sabía que si no agafava una carta no veuria mai més als seus gats i per a ella eren molt importants. Amb tots els nervis que tenia finalment, va agafar una carta. Deia que havia de menjar-se uns cucs per pujar de nivell. La Lily no volia menjar-se els cucs perquè li feia angúnia. Estava plorant sense saber què fer. Ho va pensar moltes vegades i, al final, es va menjar uns quants cucs, però el que ella no sabia és que aquells cucs donaven diarrea. Va menjar cucs per un joc que no valia la pena.

Un home estava passant per allà i va trobar a la Lily tirada al terra amb mal de panxa. 

Va sortir en les notícies el que havia passat i tothom es va riure de la Lily, no tenia amics i va quedar oblidada com un meme. També la policia estava investigant el cas dels 2 desapareguts, la Victòria i el Noah. La Lily ho sabia tot però ella es va quedar callada. Ella sabia tota la veritat.

Després d’uns mesos ningú més va parlar del tema i mai més es va jugar a aquell joc.

Redactor junior

close