//

Fora els influencers

Els influencers són gent que cobra molt per no fer gaire

Per: Unai Balcells Bautista

Per començar jo vull dir que tot el que diré son coses que penso sobre els influencers.  Els influencers poden fer molta varietat de contingut.

En primer lloc quan ets influencer tens poca privacitat i si intentes mantenir la teva identitat en secret, hi haurà gent que et “hackejara” i ensenyarà la teva identitat. També hi ha ocasions en les que pots rebre lo que s’anomena “hate” que poden ser des d’insults, assetjar-te, fins fer-te mal psicològic o inclús físic.

Després pots deixar de socialitzar amb la gent de l’exterior i tan sols socialitzar amb la gent que juga amb tu a videojocs. Això és un aspecte negatiu pel desenvolupament de la persona. D’altra banda pots generar addicció als videojocs. Proseguint, la teva veu té moltíssim poder i pots generar problemes greus i fer que la gent tingui aquests problemes per culpa teva.

En conclusió em sembla molt injust que una persona que no fa gaire cobri el triple que una persona que està 8 hores treballant cada dia però si ets influencer més val que vagis amb compte i centrat en què vols fer.

Redactor junior

close