Un vaixell pirata. (Hector Periquin / Unsplash)
/

L’assassinat inesperat

Per: Dani Álvarez

Fa 3 anys,  en Jack Sparrow estava en una batalla contra uns altres pirates, i van fer mal al seu millor amic, el Capità Garfio.  Llavors el Jack va curar-li la ferida i des d’aquell moment va decidir ser farmacèutic. Va crear una farmàcia i va animar al Capità Garfio a  anar-se amb ell i eln Garfio va acceptar.

Va ser molt difícil acostumar-se a  aquella feina, perquè després de ser uns dels millors pirates, ser farmacèutic era avorrit.

Un dia, va entrar la persona que més odiaven en Jack i en Garfio, la  Capitana Estela, que havia deixat feia  un any la vida de pirata.

– “Que fas aquí?”, va dir en Jack. M’he fet mal- va dir la Capitana Estela.

El Capità Jack va fer-la passar a la sala 3 i mentre la curaven en Jack i el Garfio van anar a per medicaments i de sobte es va escoltar un soroll molt fort. PUM!!!!! Van anar tots a la sala 3 i van veure a la Capitana Estela morta, plena de sang i una bala.

El capità jack i en Garfio van contractar al millor detectiu del país, el Juan. El detectiu va començar a preguntar a la gent que havia passat  i després de preguntar a tothom va tenir 4 sospitosos ,que eran en Jack, en Garfio i les filles de l’Estela la Vela i l’Alexandra. Tots els sospitosos teníen raons per matar a la capitana Estela.

El Juan va anar a interrogar als sospitosos. La primera va ser l’Alexandra, la filla petita de la víctima. Va començar a fer-li preguntes, però la més important va ser: “Perquè voldríes matar a la teva mare? Problemes familiars?

-“La meva mare no em tractava molt bé, no em deixava fer res, peró això és tot”, va respondre l’Alexandra.

Després en Juan va anar a casa de la germana gran, la Vela. Va fer-li la mateixa pregunta i ella va respondre “no em feia cas,  nomes a l’Alexandra”.

El detectiu Juan va anar a la farmàcia per preguntar al Jack i el Garfio, primer van anar al despatx del Jack, estava ple de organs de plàstic. En Jack va dir que podía haver sigut en Garfio, el va inculpar. Més tard va anar al despatx del Garfio, estava ple de lents de contacte de diferents colors, a la pregunta va respondre que podia haber sigut en Jack,era estrany per que eran molt bons amics.

El detectiu va anar a buscar pistes al lloc del crim, va arribar un policía i li va donar unes fotos on sortia la C. Estela morta. El detectiu Juan es va fixar que portava un anell i que estava mirant cap a la dreta. Va anar on estava la Estela morta i tenia l’anell mirant recte. “Algú, o ella l´havia mogut”, va dir el Juan. Va estar tota la nit pensant qui havia pogut ser l’assassi. De sobte, va entrar una persona tapada a casa del Juan, i va intentar agafar les fotos que li havia donat el policía, pero quan va veure en Juan va sortir corrents i no li va donar temps d’agafar les fotos.

El Juan va trucar immediatament a la policia quan va arribar a casa del detectiu. Aquest, els va explicar  el que havia passat. Mentre la policía investigava, el Juan es preguntava perquè algú voldria aquestes fotos. Quan de sobte va trucar-li  la seva mare  dient que la seva parella l’havia deixat. “Era com si hagués agafat la meva confiança I de sobte em traiciones”, explciava. De sobte el Juan va dir: “CLAR!!!! ja ho tinc”.

Va reunir a tots els sospitosos  en una sala, perquè en Juan ja havia descobert qui era l’assassí.

Quan estaven tots a la sala, en Juan va començar explicar que algú dels quatre havia matat a la capitana Estela.

-Tot va començar quan la meva mare em va trucar dient que l’havia deixat la seva parella, que havia agafat la seva confiança i després l’havia traicionat, va dir en Juan. Més tard va dir que algú dels quatre que estaven a la sala, havia treballat amb amb la capitana Estela fingint la seva mort, però no s’esperava que la matés de veritat.

“Però què vols dir?”, van dir les filles

-Doncs que algú la va traicionar- va dir en  Juan. Era un pla perfecte però quan va entrar a la meva casa em vaig adonar que tenía un ull blau, però era extrany perquè ningú tenia l’ull blau i va ser quan em vaig donar compte que el despatx del Garfio estava ple de lents de contacte de color blau.

– Garfio quedes detingut per l’assassinat de la Capitana Estela- va dir el policia.

 El Juan se’n va anar després d’ arreglar una altre cas.

Redactor junior

close