/

Les noves reformes de l’escola Fluvià

El centre del Poblenou ha fet nous canvis per millorar els espais

Salma Rouinba , Alaitasune Siguero, Marc Campos i  Nico Cruz.

Fet per: Salma Rouinba , Alaitasune Siguero, Marc Campos i Nico Cruz.

A l’escola Fluvià darrerament s’han fet noves reformes. Aquestes, les solicita l’escola al Departament d’educació i aquest decideix si cal fer el canvi.

Com que aquestes no les paga l’escola, sempre ens trobem amb el mateix problema, triguen massa temps en realitzar-les i poden passar mesos i fins i tot anys.

Igualment, l’escola s’encarrega de la compra de coses més petites com, cadires, taules, material escolar, etc…

Posant-vos en context, l’escola tenia un problema amb les escales. El vinil que les cobreix s’estava desenganxant i provocava que els infants ensopeguessin amb elles molt sovint. Des de que es va sol·licitar el canvi fins que les van reparar, van passar 2 anys i no va ser fins que es va produir un accident, que finalment van decidir substituïr el vinil i posar un ferro a les puntes dels esglaons per evitar un altre incident.

Actualment seguim esperant a que arribi la portería del pati. Van dir que la substituirien en 15 dies, però ja ha passat molt temps i encara no ens l’ han portat. Hem enviat uns quants correus, i encara no han
donat cap resposta. L’escola ho necessita el més aviat possible, ja que algunes extraescolars fan ús de la portería i també volem utilitzar-la a l’ hora d’esbarjo.

Pel que fa a les aules d’infantil , fa poc van venir a pintar-les, ja que feia molt de temps que l’escola ho havia demanat. Tot i que la demanda era per tota l’escola, finalment només han pintat les aules d’infantil. En realitat, havien demanat una reforma de les parets de l’escola, però van venir a revisar i només van veure necessari pintar- les. Hem demanat l’opinió a una de les professores d’infantil i diuen que estan molt satisfetes amb el color blanc de les aules. Tot sembla més gran. Tanmateix ens han deixat escollir entre diferents mobles i encara han d’arribar de nous.