Una bandera del Senegal. (Victor Rutka / Unsplash)
/

Què s’amaga darrere d’un gran país

Per: Waly Wane

En aquest article us parlaré d’un país poc conegut que es diu Senegal. Aquest país es troba al nord oest d’África i fa frontera amb Gambia.

Desde 2004 fins a l’actualitat la població ha augmentat fins als 5.344.000 habitants. Senegal te un clima tropical, això vol dir que té temperatures altes i dues estacions, una humida i una seca.

Al delta del Sine Saloum hi ha unas illes paradisíaques on l’aigua és d’un to blau transparent , la vegetació és abundant i la vida és tranquila. Al Sine Saloum es poden fer activitats a la naturalesa com la canoa pescar i bussejar…

El Senegal també té un llac de color rosa, això és degut a la gran quantitat de sal i minerals. Al mateix lloc també hi ha un hotel amb dues piscines una platja amb la sorra tan daurada com l’or i a més a més és immensa i pots fer activitats com el quad i curses d’autobusos.

Un altre lloc interessant per anomenar és l’Accro Baobab. És com un bosc urbà però amb baobabs i en molt més alt. És un bon lloc per fer Parkur penjat al aire a 30 metres d’alçada i també pots escalar un baobab.

En conclusió, el Senegal és un país sorprenent per els seus colors i la seva naturalesa.

Redactor junior

close