Foto genèrica d'una aula d'una escola. (Unsplash)
/

Una escola millor

Quines coses es podrien millorar de l’escola Fluvià?

Autors/es: Ona, Agustina, Mauri i Rubén

L’escola  Fluvià és un centre d’educació infantil i primària públic ubicat en el barri del Poblenou de Barcelona. Els alumnes de 6è hem estat investigant sobre possibles necessitats i propostes de millora sobre el centre.

Nosaltres pensem que caldria millorar la falta de material a l’estoig, perquè els retoladors i els llapis de colors de l’aula es gasten molt ràpid i quan escrivim amb el bolígraf ens agradaria tenir corrector per poder-ho corregir.

Per continuar, les aules haurien de ser totes iguals, perquè hi ha algunes aules que són mes petites. Les més grans no son més importants que les altres i creiem que tota l’escola necessita igualtat.

També considerem que fa fred i que hi hauria d’haver calefacció en totes les aules i quan fa calor hi hauria d’haver un ventilador, per no morir-nos ni de calor ni de fred. També els rellotges estan uns avançats i uns altres endarrerits i això hauria de  canviar  perquè és important saber quant temps queda per treballar i organitzar-te.

Els materials del pati s’han quedat vells perquè estan una mica trencats i no son còmodes de portar.

D’una banda, hi ha aules que tenen coses trencades i que algun dia es poden caure i fer mal a algun infant, com les portes, algunes estanteries, etc. Per tant, és important el bon estat dels materials per la seguretat dels infants. A més a més, l’escenari de fusta hauria de ser més segur, perquè hi ha claus que sobresurten i trossos de fusta trencats, i et pots clavar alguna estella i fer-te molt mal.

D’altra banda, les pantalles d’algunes aules son més grans que altres i també hi ha ordinadors trencats i que no funcionen correctament.

Per finalitzar, cal millorar el material de l’escola per no fer-se mal i treballar en millors condicions.  

Redactor junior

close