Una porta a l’obra artística d’Antoni Tàpies

Per: Alba Arquer

EL passat mes de febrer els alumnes de 6è de l’escola Fluvià van anar a veure la Fundació Tàpies què és un centre cultural.

Quan vam arribar vam anar cap al museu Antoni Tàpies i vam estar parlant d’ell. Després vam estar mirant atentament una peça d’art que es diu ‘Tovallons plegats’, és una obra molt interessant per què hi ha 5 tovallons plegats d’una manera diferent, i cada tovalló era un membre de la seva família. Aquesta obra em fa pensar que hi ha moltes maneres de representar els membres de la pròpia família.

La següent obra que vam observar era una escultura. Era un armari de fusta, amb roba dins escampada d’una manera molt estranya. A darrera hi havia una creu i  un gargot. No entenc molt bé el significat d’aquesta obra però m’ha agradat molt com estava ficada la roba.

Per acabar, l’última obra artística que vam veure era una porta de garatge. Per un costat hi havia un violí enganxat a la porta i per l’altre hi havia una creu negra. Aquesta peça artística m’ha deixat inquieta perquè no entenc el significant.

Recomano el museu de la Fundació Tàpies perquè encara que no hagi entès algunes de les obres, esta bé tenir curiositat d’aprendre diferents obres i conèixer l’obra d’artistes i museus.

Redactor junior

close